Over La Moon

Wat leuk dat je mij gevonden hebt.

Mijn naam is Mirjam de Wit, geboren in 1991 te Dordrecht. Rond mijn tiende levensjaar begon ik sieraden te maken met glaskralen als hobby. Deze hobby groeide uit tot het huidige La Moon.

Na op de Vakschool in Schoonhoven gezeten te hebben ben ik  jaren uit het vak geweest. In 2018 heb ik het goudsmeden weer opgepakt te Dordrecht en sinds 2021 ben ik gevestigd in Papendrecht.

Als ik in mijn atelier zit geniet ik vol op, de combinatie van werken met delicaat materiaal en grof gereedschap maakt het vak erg afwisselend.

Ik ben geen goudsmid geworden omdat ik wilde ondernemen, maar ik ben gaan ondernemen omdat ik het liefste elke dag met mijn hobby bezig wilde zijn.


Omdat ik met deze insteek La Moon ben begonnen, is mijn manier van werken anders dan de traditionele goudsmid en/of juwelierszaak. Ik werk graag samen met jouw als klant om tot een sieraad te komen waar je al tijden van droomt.
Ik maak het sieraad dan misschien, maar bij elke mogelijke stap betrek ik jou als klant.

Aan de hand van foto’s en video’s leg ik je keuzes voor, van maten tot kleuren. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent als klant.

Ik heb nog veel plannen voor La Moon en ondanks dat het bedrijf al járen bestaat, voelt het alsof het nog in de kinderschoenen staat.
In 2022 ben ik begonnen met het geven van workshops, in 2023 is de webshop online gegaan en wat gaat er nog komen in de aankomende jaren?

Volg jij mij op mijn reis door het ondernemer en goudsmeed schap?

Of mag ik misschien zelfs voor jou aan slag gaan?

Hopelijk tot snel,

Mirjam | La Moon.