Afspraak

Je hebt besloten, je wilt dat ene sieraad laten maken wat je al een tijd in gedachten hebt. Of misschien eindelijk die reparatie laten uitvoeren die je al tijden voor je uit schuift.

Ik, Mirjam, van Goudsmederij La Moon kom graag een keer bij je langs om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Nieuw werk of vermaken van bestaande sieraden.

Voorafgaand aan onze afspraak zal ik je vragen of je foto’s kunt verzamelen van het geen wat je in gedachte hebt of om hier misschien zelf een schets van te maken. Aan de hand van voorbeeldfoto’s en tekeningen gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om jouw sieraad te maken.
Als je zelf goud hebt liggen wat je niet meer draagt, zal ik kijken of we dit kunnen omsmelten en gebruiken in het nieuwe sieraad.
Na de eerste afspraak zal ik een schets maken en een offerte, dit is geheel vrijblijvend.
De levertijd voor nieuw werk is erg afhankelijk van de moeilijkheid van de opdracht. Ik neem deze tijd graag ruim, om je te kunnen verrassen als het eerder klaar is.
6-8 weken van akkoord op offerte tot aflevering.

Reparatie van sieraden

Sieraden hebben vaak emotionele waarde, het is dan ook logisch dat als een sieraad kapot is je deze wilt laten maken.

Tijdens een afspraak zal ik je sieraden bekijken en overleggen of reparatie hiervan mogelijk is.

Afhankelijk van het soort reparatie is de levertijd 1-4 weken.

Aan huis service


In de regio Drechtsteden zijn er geen kosten verbonden aan deze dienst. Buiten deze regio zal er een kilometer en onkosten vergoeding gevraagd worden, welke voldaan moeten worden vóórafgaand aan de afspraak.
Mocht er na de afspraak geen samenwerking tot stand komen, zullen er geen kosten in rekening gebracht worden voor deze afspraak. Mochten sieraden ingenomen zijn ter onderzoek naar de werkplaats, zullen deze binnen de regio Drechtsteden weer kosteloos geretourneerd worden. Buiten de regio geld een vergoeding van transport.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn aan huis af te spreken, is een afspraak in een openbare gelegenheid ook een optie.
De werkplaats is NIET toegankelijk voor klanten i.v.m mijn eigen veiligheid.